ua en ru

В Одесі під час акції виник конфлікт, травмовано 6 поліцейських

В Одесі під час акції виник конфлікт, травмовано 6 поліцейських Фото: конфлікт із поліцією в Міському саду Одеси (прес-служба НПУ)

Травму голови отримав і начальник поліції Одеської області Дмитро Головін

В Одесі під час акції з недопущення будівництва на території Міського саду група осіб у балаклавах спровокувала конфлікт із поліцейськими. Тілесні ушкодження отримали шість правоохоронців, повідомляє прес-служба Національної поліції України.

Зазначено, що травму голови отримав і начальник поліції Одеської області Дмитро Головін. За його словами, наразі ситуація контрольована.

"Серед цивільних постраждалих немає. Правоохоронці діяли толерантно та намагалися уникнути конфліктних ситуацій", - зазначив керівник одеської поліції.

Як повідомляється, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу (хуліганство). Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 345 КК (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу).

В Одесі під час акції виник конфлікт, травмовано 6 поліцейськихВ Одесі під час акції виник конфлікт, травмовано 6 поліцейськихВ Одесі під час акції виник конфлікт, травмовано 6 поліцейськихВ Одесі під час акції виник конфлікт, травмовано 6 поліцейських

Фото: конфлікт із правоохоронцями в Міському саду Одеси (прес-служба НПУ)

Наразі встановлюються всі обставини події, поліція на місці продовжує забезпечувати публічну безпеку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Служба безпеки України вилучила понад 20 млн гривень у одеського забудовника, пов'язаного з екс-депутатом міськради Одеси Ігорем Марковим, якого підозрюють у фінансуванні тероризму.