ua en ru

СБУ вилучила понад 20 млн гривень у пов'язаного з Марковим одеського забудовника

СБУ вилучила понад 20 млн гривень у пов'язаного з Марковим одеського забудовника Фото: Служба безпеки України (oda.zt.gov.ua)

Слідство з'ясовує факти використання фіктивних підприємств у схемі фінансування тероризму

Служба безпеки України вилучила понад 20 млн гривень у одеського забудовника, пов'язаного з екс-депутатом міськради Одеси Ігорем Марковим, якого підозрюють у фінансуванні тероризму. Про це йдеться в повідомленні прес-центру СБУ в Facebook.

"За результатами слідчих дій у одеського забудовника співробітники СБУ виявили та вилучили фінансово-господарську документацію, понад 20 млн гривень готівкою і більше ста печаток фіктивних підприємств", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що слідство досліджує обставини використання даних підприємств і грошей у схемі фінансування тероризму за участю колишнього депутата Одеської міськради.

За результатами слідчих дій у одеського забудовника співробітники #СБУ виявили та вилучили фінансово-господарську докуме...

Опубліковано Служба безпеки України 16 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СБУ викрила екс-депутата Одеської міськради на фінансуванні тероризму на Донбасі. Ним виявився глава партії "Родіна" Ігор Марков, який переховується в Росії.