ua en ru

В Одесі бізнесмени побудують дитсадок за 80 млн грн і подарують його місту

В Одесі бізнесмени побудують дитсадок за 80 млн грн і подарують його місту Фото: проект дитсадка (прес-служба компанії "Камертон")

В Одесі з'явиться новий дитячий сад площею понад 1700 кв. м

Компанія "Камертон" (Одеса) створить дитячий сад площею понад 1700 кв. м і вартістю 80 млн гривень і подарує його місту. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку компанії в Facebook.

За даними компанії, це буде найбільша у новітній історії Одеси приватна інвестиція у створення соціального об'єкта.

Згідно з проектом, майбутній дитячий садок розміститься на двох поверхах і зможе взяти 200 дітей. В ньому передбачені адміністративні приміщення, приміщення харчоблоку, спортивний зал, зал для занять з дітьми тощо.

"Майбутній дитячий сад буде переданий у комунальну власність Одеської міської ради. А значить не буде комерційним, а комунальним закладом, який буде служити в інтересах усіх жителів Гагарінського плато", - підкреслили в компанії і звернули увагу, що заяви окремих осіб про інших характеристики саду не відповідають дійсності і покликані дискредитувати проект UNITY TOWERS.

ТОВ "Камертон" реалізує в Одесі міжнародний інвестиційний проект UNITY TOWERS. Загальний обсяг інвестицій в проект – 75 млн дол. Проектувальником виступила компанія "Мегалайн Проект", підрядник - компанія "Ейч Пі Груп". Зазначені компанії вже протягом 25 років реалізує різні інвестиційні проекти по всій Україні.

Будівництво UNITY TOWERS здійснюється на підставі всіх необхідних документів, отриманих згідно з передбаченими законодавством процедурою й термінами.