ua en ru

В Одесі на 27 лютого скасували заняття у школах і дошкільних установах

В Одесі на 27 лютого скасували заняття у школах і дошкільних установах Фото: через снігопади в Одесі закриють школи і дитячі сади (pixabey)

В місті очікується снігопад, штормовий вітер та суттєве зниження температури

В Одесі через очікуване погіршення погодних умов 27 лютого скасовані заняття в усіх загальноосвітніх школах та дошкільних навчальних закладах. Таке рішення прийнято комісією з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС) виконавчого комітету Одеської міськради, повідомляє прес-служба мерії.

Як повідомляється, вранці та удень у вівторок у регіоні очікуються дуже сильний сніг, хурделиця та снігові замети. Пориви північного вітру сягатимуть 17-22 м/с. Снігопад буде йти весь день, прогнозована висота снігового покриву місцями до 30 см. Температура повітря вночі сягатиме 12 градусів морозу, вдень від 5 до 7 градусів нижче нуля.

У дитячих садках будуть працювати чергові групи, які приймають дітей у разі потреби.

Міска адміністація наполегливо просить батьків за можливості залишити дітей вдома, а громадян максимально обмежити переміщення по місту, без гострої необхідності не виїжджати на особистому автотранспорті на вулиці міста, а особливо за його межі. Літнім людям, вагітним жінкам і дітям рекомендовано максимально обмежити перебування на вулиці.

Всі комунальні служби Одеси переведені в режим оперативної готовності.

Нагадаємо, згідно з повідомленням прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій, завтра в Україні очікуються снігопади і сильний вітер.