ua en ru

Обшуки в Запоріжжі: Луценко розповів подробиці

Обшуки в Запоріжжі: Луценко розповів подробиці Фото: Юрій Луценко (rada.gov.ua)

У Запоріжжі сьогодні провели 30 обшуків

Харківська прокуратура і Київська Служба безпеки України сьогодні провели 30 обшуків в Запоріжжі. Про це повідомив генеральний прокурор Юрій Луценко.

"Справа стосується депутата облради і його брата, які з-за впливу на посадових осіб організовували фіктивні тендери на благоустрій парку (2,7 гривень) та шкільних спортмайданчиків (84 млн гривень) з наперед визначеним переможцем", - написав Луценко.

Генпрокурор повідомив, що підозрюваним організатором схеми є заступник голови Запорізької облради Владислав Марченко.

За даними слідства разом з братом лобіювали свої фірми через зв'язки з екс "оппоблокивцем" заступником мера Анатолієм Пустоваровым.

Раніше голова фракції "Самопоміч" Олег Березюк повідомив, що сьогодні, 21 грудня, заарештували керівника Запорізької обласної організації "Самопоміч" Марченко і керівника фракції в міській раді Запоріжжя Дарину Трюхан.

Харківська прокуратура та ДО СБУ сьогодні провели 30 обшуків у Запоріжжі. Справа стосується депутата облради та його бра...

Опубліковано Юрієм Луценком 21 грудня 2017 р.

Нагадаємо, сьогодні співробітники Служби безпеки України і прокуратури проводили обшуки у заступника голови Запорізької обласної ради Владислава Марченко. Крім того, правоохоронці проводять слідчі дії у брата заступник голови Запорізької облради - Марка Марченко, який раніше був керівником ініціативної групи "Самопоміч" в Запоріжжі.