ua en ru

Обшуки в Одесі: у проведенні слідчих дій фігурують особи, пов'язані з попереднім керівництвом АМПУ

Обшуки в Одесі: у проведенні слідчих дій фігурують особи, пов'язані з попереднім керівництвом АМПУ Фото: НАБУ (twitter.com/nab_ukr)

У АМПУ зазначили, що у ході обшуку вилучаються документи

Детективи Національного антикорупційного бюро України проводять обшуки на території Одеської філії держпідприємства "Адміністрація морських портів України" в рамках справи, фігурантами якої є особи, пов'язані з попереднім керівництвом АМПУ. Про це повідомив заступник голови АМПУ з морської та внутрішньої безпеки Сергій Гронський.

Як зазначається, слідчі дії проходять на підставі ухвали слідчого судді Солом’янського районного суду м.Київ в рамках кримінального провадження за фактом привласнення у 2015 році грошових коштів посадовими особами ТОВ "Техморгідрострой“ за попередньою змовою з посадовими особами АМПУ.

Гронський зазначив, що посадові особи, які фігурують у проведенні слідчих дій, пов’язані з попереднім керівництвом АМПУ.

"У ході обшуку вилучаються документи, перелічені в ухвалі слідчого суду, для подальшого розслідування. Ми надаємо всебічну підтримку у проведенні слідчих дій, адже для нас є важливим виявлення фактів зловживань на місцях та притягнення винних до відповідальності", - зазначив Гронський.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що детективи НАБУ проводять серію обшуків на території Києва, а також Одеської та Миколаївської областей.