ua en ru

НАБУ проводить обшуки у Києві та кількох областях України

НАБУ проводить обшуки у Києві та кількох областях України Фото: НАБУ (U.S. Embassy Kyiv Ukraine)

Обшуки проходять на території Одеської і Миколаївської областей

Детективи Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять серію обшуків на території Києва та кількох областей України. Про це РБК-Україна повідомили у НАБУ.

"Слідчі дії, обшуки, відбуваються на території Одеської і Миколаївської областей, а також у місті Києві. Ці дії проходять у рамках розслідування, пов'язаного з ймовірними фактами зловживань по закупівлі послуг днопоглиблення у Бердянському та Маріупольському морських портах у 2015 та 2016 роках", - повідомили у відомстві.

Як зазначили у відомстві, обшуки пов'язані зі слідчимидіями в Одесі, про які раніше повідомляв директор НАБУ Артем Ситник. Він повідомляв, що обшуки проходять у справі щодо одного з державних підприємств, збитки на якому досягають декількох сотень мільйонів гривень. Директор НАБУ відмовився уточнювати деталі операції на даному етапі.

Нагадаємо, раніше директор НАБУ Артем Ситник повідомляв, що співробітники Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) проводять обшуки на одному з державних підприємств в Одесі.

"Буквально зараз виїхала група в Одесу, 70 співробітників. Проводиться велика кількість обшуків, 10 осіб затримано", - повідомляв Ситник.