ua en ru

Обшуки в Миколаєві: прокуратура розповіла подробиці

Обшуки в Миколаєві: прокуратура розповіла подробиці Фото: прокуратура (РБК-Україна)

Масові обшуки в Миколаєві проводяться за рядом кримінальних справ

Обшуки в Миколаєві проводяться по кримінальних справах, пов'язаних із злочинами у сфері заволодіння бюджетними коштами, вимаганням, рейдерством, погроз вбивством та інших злочинів. Про це йдеться в повідомленні прокуратури Миколаївської області.

"Заходи проводяться прокуратурою, Службою безпеки та Нацполіцією. Також до проведення заходів залучено спецпідрозділи "Альфа", КОРД та правоохоронців з інших областей. Всі заходи санкціоновано судом. З урахуванням результатів проведення слідчих дій буде надана додаткова інформація", - йдеться в повідомленні.

За даними місцевих ЗМІ, обшуки проходять у ряду депутатів міської ради від партії "Опозиційний блок", а також бізнесменів. Слідство підозрює їх у постачанні зброї та наркотиків до зони АТО.

Також повідомляється про обшуки в будинку голови фракції ОБ в Миколаївській міськраді Ігоря Дятлова. У той же час портал "Преступности нет" зазначає, що обшуки у депутата міськради від "Оппоблока" Андрія Яковлєва пройшли в зв'язку з його участю в злочинному угрупованні Михайла Титова на прізвисько "Мультик".

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція проводить обшуки в одному з департаментів міськради Миколаєва. За попередніми даними, обшуки пов'язані з кримінальною справою, відкритою за підозрою ТОВ "Центрліфт" у розкраданні бюджетних грошей при проведенні робіт по установці вікон і ліфтів.