ua en ru

Обшуки в медіахолдингу "Вести": правоохоронці перевіряють телефонні контакти журналістів

Обшуки в медіахолдингу "Вести": правоохоронці перевіряють телефонні контакти журналістів Фото: "Вести" (vestiukraine.com)

Правоохоронці перевіряють телефонні книги в пристроях журналістів

Правоохоронці перевіряють контакти в телефонах співробітників медіахолдингу "Вести". Про це на своїй сторінці в Facebook написала глава медіахолдингу Ольга Семченко.

"Оперативна інформація з редакції. Наших людей всіх зібрали у великій переговорні (30 чол). Випускають в туалет і попити. Перевіряють в телефонах списки контактів і месенджера. Тих, хто не дає - забирають. Хлопців радіоведучих відпустили на ефір, але сидять над ними. Випустили одну нашу вагітну дівчинку", - написала Семченко.

Добрий вечір. Оперативна інформація з редакції. Наших людей всіх зібрали у великій переговорні (30 чол). Випускають в т...

Опубліковано Olga Semchenko 14 липня 2017 р.

Нагадаємо, співробітники правоохоронних органів проводять обшуки в офісі медіахолдингу "Вести", який знаходиться в бізнес-центрі Gulliver в Києві.

Пізніше глава департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко заявив, що Національна поліція спільно зі слідчими Генеральної прокуратури України проводить слідчі дії в офісах, які знаходяться в "Гуллівері".

"Оперативники Департаменту захисту економіки Нацполиции спільно зі слідчими ГПУ проводять слідчі дії в окремих офісних приміщеннях ТРЦ "Гулівер", - заявив Шевченко.