ua en ru

Обшук в громадській приймальні нардепа Ярослава Дубневича не проводився, - СБУ

Обшук в громадській приймальні нардепа з фракції "Удару" Ярослава Дубневича не проводився. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Головним слідчим управлінням СБ України здійснюється розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочинів, передбачених ч.2 ст.205 (фіктивне підприємство) та ч.5 ст.191 (заволодіння чужим майном в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України. У ході досудового розслідування перевіряються обставини завдання збитків державному підприємству "Укрзалізничпостач" на загальну суму 18 млн 541 тис. 600 грн службовими особами одного з львівських ТОВ під час участі в державних закупівлях у 2010 році анкерів закладних", - сказано у повідомленні.

Там також говориться: "18 січня ц.р на виконання ухвали слідчого судді Шевченківського районного суду м.Києва слідчими у цьому кримінальному провадженні проведено обшук у м.Львові за адресою, де знаходилося ТОВ. У громадській приймальні народного депутата України Ярослава Дубневича, розміщеній в одній будівлі, де й приміщення комерційної структури, обшук не проводився і жодних перешкод її роботі не вчинено".

Читайте також: Співробітники "Альфи" провели обшук у приймальні нардепа Дубневича, - "Удар"