ua en ru

Оголошена дата і місце бою Мейвезер - МакГрегор

Оголошена дата і місце бою Мейвезер - МакГрегор Фото: Флойд Мейвезер-молодший - Конор МакГрегор (boxingscene.com)

Після долких переговорів обидва спортсмени домовилися про проведення поєдинку

Екс-чемпіон світу в п'яти вагових категоріях американець Флойд Мейвезер-молодший проведе бій проти ірландського бійця UFC Конора МакГрегора. Про завершення тривалих переговорів Мейвезер написав на своїй сторінці в Instagram.

Поєдинок пройде 26 в Лас-Вегасі на арені MGM Grand. 12-раундовий поєдинок пройде в першій середній вазі (до 69,85 кг) за правилами боксу.

"Це офіційно", - написав Мейвезер і виклав афішу майбутнього незвичайного поєдинку.

МакГрегор також в Instagram офіційно підтвердив свій майбутній дебют на профі-рингу.

Очікується, що бій Мейвезер - МакГрегор стане найбільш очікуваним поєдинком в історії єдиноборств.

Мейвезер завершив кар'єру в 2015 році і відновить її саме заради бою з МакГрегором. До цього він провів 49 боїв і всі виграв.

МакГрегор ще жодного разу не проводив бої за правилами боксу. За всю кар'єру в змішаних єдиноборствах у нього 21 перемога при 3 поразках. При цьому МакГрегор - перший боєць в історії UFC, який став чемпіоном в двох вагових категоріях - напівлегкій і легкому вагах.

За даними видання The Mirror, сумарний дохід організаторів поєдинку перевищить 600 млн доларів. Очікується, що МакГрегор отримає близько 100 млн, а гонорар Мейвезера буде значно вище.

Нагадаємо, міжнародна боксерська федерація (IBF) звільнила Ентоні Джошуа від обов'язкового захисту титулу чемпіона світу в суперважкій вазі в наступному бою. Таке рішення було прийнято для того, що британський боксер зумів провести матч-реванш з Володимиром Кличком.