ua en ru

Обвал на шахті в Львівській області: поліція відкрила справу за фактом інциденту

Обвал на шахті в Львівській області: поліція відкрила справу за фактом інциденту Фото: шахтар (УНІАН)

Проводиться досудове розслідування

У Сокальському районі Львівської області стався обвал породи на шахті, поліція відкрила справу. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Львівської області в Facebook.

"У Сокальське відділення поліції 27 жовтня надійшло повідомлення від рятувальників про те, що в селі Селець на шахті №6 обвалилася порода, в результаті чого присипало шахтарів", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, поліцейські встановили, що постраждало троє чоловіків - 30-річний та 28-річний жителі Сокальського району, а також 32-річний житель Жовківського району.

Так, двох з-під завалу витягли рятувальники, один вибрався самостійно. Відзначається, що шахтарів з забоями доправили до лікарні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України. Проводиться досудове розслідування.

За фактом обвалу породи на шахті у Сокальському районі поліцейські відкрили кримінальне провадження Внаслідок інциденту...

Опубліковано Головне управління Національної поліції у Львівській області 28 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Львівській області на шахті стався обвал породи. На шахті "Лісова" ДП "Львіввугілля" на глибині 830 м розвідувального штреку при зміцненні в результаті обвалу породи були травмовані працівники шахти.