ua en ru

Обвал на шахті у Львівській області: в ЛОДА сподіваються на завершення робіт з дегазації до завтра

Обвал на шахті у Львівській області: в ЛОДА сподіваються на завершення робіт з дегазації до завтра Фото: обвал на шахті стався у Львівській області

Також до завтра мають завершитися роботи з відкачування води

У Львівській обласній державній адміністрації сподіваються на завершення робіт з дегазації на постраждалій від обвал шахті у Львівській області до завтра, 4 березня 2017 року. Про це розповів голова Львівської ОДА Олег Синютка, повідомляє Galinfo.

Як повідомив Синютка, наразі у шахті тривають роботи з дегазації. Він також додав, що в шахті збільшилося надходження води.

"Сподіваємося, що до ранку завтрашнього дня, коли прибуде експертна група для оцінки можливості відновлення роботи шахти, всі роботи з відкачування води і дегазації буде завершено", - сказав він.

Він також додав, що причиною обвалу на шахті у Львівській області був спалах метану.

"Те, що причиною трагедії був спалах метану - до цього схиляються більшість фахівців. Але тільки після завершення роботи державної комісії буде дано кінцевий висновок, що стало причиною спалаху і чи було дотримано правил безпеки праці", - зазначив Синютка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що сім'ям загиблих в результаті обвалу на шахті у Львівській області уряд виділив по 0,5 млн гривень.