ua en ru

Обвал на шахті у Львівській області: Фонд соцстрахування перевів по 160 тисяч сім'ям загиблих

Обвал на шахті у Львівській області: Фонд соцстрахування перевів по 160 тисяч сім'ям загиблих Фото: Геннадій Зубко

Уряд розширив комісію щодо розслідування обвалу на шахті у Львівській області

Фонд соціального страхування вже провів розрахунки щодо виплат по 160 тисяч гривень сім'ям загиблих унаслідок обвалу на шахті у Львівській області. Про це сьогодні під час прес-конференції заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Геннадій Зубко, передає кореспондент РБК-Україна.

"Фонд соціального страхування вже провів розрахунки з точки зору виплати усім сім'ям загиблих у розмірі 160 тисяч безпосередньо на сім'ю, плюс 33 тисячі гривень те, що стосується утриманців", - сказав Зубко.

За його словами, уряд розширив комісію, включивши до її складу представників від Міністерства юстиції, Міністерства економічного розвитку і торгівлі, а також Міністерства енергетики і вугільної промисловості. Частина комісії прибуде на шахту "Степова" у вівторок для того, щоб з'ясувати, чи мають родичі постраждалих і загиблих додаткові потреби у матеріальному забезпеченні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 23 постраждалих внаслідок обвалу на шахті у Львівській області досі перебувають на лікуванні в опіковому центрі Львова.