ua en ru

Обвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламків

Обвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламків Фото: обвал гуртожитку в Чернігові

Всього до робіт залучено 78 осіб та 22 одиниці техніки

Рятувальники розчистили і вивезли 430 кубічних метрів окремих елементів будівельних конструкцій. Про це повідомляє прес-служба Державної служби з надзвичайних ситуацій.

"За станом на 15 годин 13 грудня аварійно-рятувальні роботи щодо розбирання завалу тривають, все розчищено та вивезено близько 430 кубічних метрів окремих елементів будівельних конструкцій. На місці події працює 8 вантажних самоскидів, 3 фронтальних навантажувачі", - йдеться в повідомленні.

Всього до робіт залучено 78 осіб та 22 одиниці техніки, з яких від ДСНС - 34 людини особового складу та 8 одиниць техніки.

Обвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламківОбвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламківОбвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламківОбвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламківОбвал гуртожитку в Чернігові: розчищено та вивезено понад 430 кубічних метрів уламків

Фото: обвал гуртожитку в Чернігові

Нагадаємо, за фактом обвалу гуртожитку в Чернігові, в результаті якого загинула жінка, поліція відкрила кримінальну справу.