ua en ru

Обвал мосту у Києві: звільнився голова "Київавтодору"

Обвал мосту у Києві: звільнився голова "Київавтодору" Фото: Густєлєв подав у відставку в зв'язку з обвалом моста в Києві ("УНІАН")

Густєлєв пообіцяв найближчим часом прозвітувати перед громадою про стан "Київавтодору" за 2 роки своєї роботи

Голова "Київавтодору" Олександр Густєлєв подав у відставку у зв'язку з обвалом мосту в Києві. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

"Враховуючи ситуацію, що склалася навколо Шулявського шляхопроводу, та усвідомлюючи свою відповідальність, як керівника комунального підприємства, я прийняв рішення і подав у відставку. Цим кроком, як член команди мера столиці і міської влади в цілому, намагаюсь припинити брудні звинувачення в бік особисто В. Кличка і всієї вертикалі транспортної інфраструктури КМДА", - написав він.

Голова "Київавтодору" зазначив, що найближчим часом прозвітує перед громадою про стан і досягнення "Київавтодору" за два роки своєї роботи.

"В найближчих постах прозвітую перед громадою про стан і досягнення "Київавтодору" за два роки своєї роботи та підготую фаховий звіт і власну думку щодо надзвичайної ситуації на Шулявці", - написав Густєлєв.

Шановні друзі !!! Шановні колеги !!! Шановні робітники комунальних підприємств, що входять до складу комунальної корпор...

Опубліковано Alexandr Gustelev 2 березень 2017 р.

Нагадаємо, міністр інфраструктури України Володимир Омелян заявив, що 9 з 17 тисяч мостів в Україні знаходяться в аварійному стані, в той час як 4 тисячі підлягають негайному ремонту.