ua en ru

При обстрілах в Луганській обл. за добу поранено 5 бійців АТО, - Москаль

При обстрілах в Луганській обл. за добу поранено 5 бійців АТО, - Москаль Фото: Геннадій Москаль

Бойові дії йдуть по всій лінії розмежування в Луганській обл

В результаті обстрілів позицій сил АТО в Луганській обл. поранення отримали п'ятеро військовослужбовців. Про це йдеться в повідомленні прес-служби голови Луганської ОДА Геннадія Москаля.

"Не обійшлося без поранених військовослужбовців. В Золотому в результаті мінометного обстрілу, який вівся з боку окупованого Первомайська, поранені двоє бійців 35 і 38 років. Обидва госпіталізовані", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється про поранення 43-річного бійця АТО при обстрілі українського блокпоста в селищі Батьківщина. Крім того, ще один військовослужбовець отримав поранення при обстрілі Нижнього.

"У Болотеному (Станично-Луганський район) знову був обстріляний ділянку водоканалу, який постачає воду на окуповану територію...поранений один український військовий, госпіталізований", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, про обстріл Станиці Луганської, в результаті яких пошкоджено житлові будинки та перебитий газопровід. Також вчора бойовики обстріляли селище Стахановець з мінометів.

"Серед ночі перестрілки і обстріли відбувалися також у Кримському, Новотошковке і на автодорозі Бахмутка в районі 29-го блокпоста. Детальні наслідки цих бойових дій зараз з'ясовуються", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, бойовики обстріляли з "Градів" будівельників фортифікацій у Луганській обл.