ua en ru

Обстріл "Київміськбуду": поліція вилучила записи з місця інциденту

Обстріл "Київміськбуду": поліція вилучила записи з місця інциденту Фото: місце обстрілу "Київміськбуду" (facebook.com/UA.KyivPolice)

Обстріл "Київміськбуду" стався в ніч на 13 квітня

У Києві на місці обстрілу будівлі "Київміськбуду" поліція вилучила записи з місця інциденту. Про це йдеться в повідомленні прес-служби поліції Києва в Facebook.

Повідомляється, що інцидент стався вночі близько 02:00. На місце вибуху направили наряди патрульних, слідчо-оперативну групу та вибухотехніків.

"При огляді виявлено, що пошкоджено будівлю, в якій розміщено ресторан і відділ продажів одного із забудовників. Неподалік від місця події, через дорогу, виявили відстріляний тубус від гранатомета із знищеними номерами", - йдеться в повідомленні.

Також повідомляється, що поліцейські вилучили запис з відеореєстратора, на якому зафіксовано момент пострілу. Крім того, на експертизу відправлять залишки вибухового пристрою. З правовою кваліфікацією події визначаться після перевірки.

У Печерському районі невідомий вистрілив у будівлю із гранатомета (ФОТО) Подія сталася близько 2:00 на вулиці Суворова:...

Опубліковано Поліція Києва 12 квітня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що будівлю "Київміськбуду" обстріляли з гранатомета. За попередніми даними, невідомі вистрілили у приміщення відділу продажів компанії. Крім того, пошкоджено приміщення ресторану "Хмелі-Сунелі".