ua en ru

Обстріл Авдіївки: Міноборони уточнило кількість зруйнованих будинків

Обстріл Авдіївки: Міноборони уточнило кількість зруйнованих будинків Фото: наслідки обстрілу Авдіївки з "Граду"

Наразі відомо про 17 фактів руйнувань осель місцевих жителів

У результаті артилерійського обстрілу російсько-окупаційними військами прифронтового міста Авдіївка Донецької області з реактивних систем "Град" загалом зафіксовано руйнування 17 приватних житлових будинків. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Близько 12:00 житлові квартали старої Авдіївки було обстріляно зі 122 міліметрового переносного реактивного комплексу "Град-П". Обстріл вівся з району селища Мінеральне, підконтрольного військовим формуванням ОРДЛО", - йдеться в повідомленні.

Наразі, за даними відомства, відомо про 17 фактів руйнувань осель місцевих жителів.

"Один із пострілів потрапив у житловий будинок по вулиці Білінського, 13. У результаті попадання будинок було зруйновано. Постраждалих немає. В момент обстрілу сім’я, що проживає за цією адресою, в будинку не перебувала", - доповіли в Міноборони.

Нині на місці події працюють представники Національної поліції та Спільного центру контролю та координації за режимом припинення вогню. Інформація щодо постраждалих та інших фактів пошкоджень житлового сектору Авдіївки уточнюється.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті обстрілу житлових районів Авдіївки з "Градів" було пошкоджено 18 житлових будинків.