ua en ru

ОБСЄ заявляє про продовження обстрілу Луганська та Донецька

Моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) заявляє про продовження обстрілу Луганська та Донецька.

Моніторингова місія Організації з безпеки та співробітництва в Європі (ОБСЄ) заявляє про продовження обстрілу Луганська та Донецька. Про це повідомляє прес-служба організації.

Так, у Луганську ОБСЄ зафіксувала артилерійський вогонь з боку Первомайська в напрямку н.п. Попасна та Комишуваха, які знаходяться під контролем української армії. У місії зазначили, що представники самопроголошеної "Луганської народної республіки" (ЛНР) заявили, що обстріл велися українськими військовими за власним позиціям.

У Донецьку місія отримала дані про низку обстрілу околиць міста. Цю інформацію підтвердили як представники української армії, так і представники самопроголошеної "Донецької народної республіки" (ДНР). У місії наголосили, що представники ОБСЄ не змогли провести патрулювання і перевірку даної інформації з міркувань безпеки.

Нагадаємо, сьогодні в Донецьку в Петровському районі снаряд потрапив у пасажирський автобус, в результаті чого загинула жінка.