ua en ru

ОБСЄ зафіксувала на Донбасі комплекси радіоелектронної боротьби РФ

ОБСЄ зафіксувала на Донбасі комплекси радіоелектронної боротьби РФ Фото: ОБСЄ (facebook.com/oscesmm)

Україна представить факти появи на Донбасі новітніх систем радіоелектронної боротьби РФ

Учасники спеціальної моніторингової місії ОБСЄ зафіксували на Донбасі новітні російські засоби радіоелектронної боротьби, протиповітряної оборони, десятки танків і артилерійських систем. Про це йдеться у повідомленні МЗС України в Facebook.

"Зафіксовані Спеціальною моніторинговою місією ОБСЄ в Україні 4 новітні та складні російські системи радіоелектронної боротьби, які знаходяться на озброєнні ЗС РФ, є свідченням того, що РФ вчергове вдається до ескалації", - йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що Україна представить підтверджені факти появи на Донбасі новітніх російських систем радіоелектронної боротьби міжнародним партнерам на всіх рівнях.

As reported by OSCE SMM - Special Monitoring Mission to Ukraine, 4 modern and sophisticated Russian electronic warfare...

Опубліковано Міністерство закордонних справ України / MFA of Ukraine Четвер, 16 серпня 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що місія ОБСЄ зафіксувала пошкодження в результаті обстрілів і стрільби зі стрілецької зброї в житлових районах н.п. Пікузи, Докучаєвськ, Голубовське і Голубівка, а також біля Богданівки.

Так, згідно зі звітом місії, у Пікузах, непідконтрольних українській стороні, зафіксували воронку, яка виникла в результаті розриву снаряда СПГ-9, 73 мм, випущеного із західного-південно-західного напрямку.