ua en ru

ОБСЄ висловила стурбованість з приводу загибелі трьох дітей, які підірвались на міні

ОБСЄ висловила стурбованість з приводу загибелі трьох дітей, які підірвались на міні Ілюстративне фото (УНІАН)

Ще двоє дітей на Донбасі отримали поранення внаслідок вибуху міни

Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ (СММ ОБСЄ) стурбована новинами про те, що у ці вихідні на сході України загинули троє 3 дітей та ще двоє отримали поранення внаслідок підриву на міні. Про це повдіомляє прес-служба СММ, передає РБК-Україна.

"СММ ОБСЄ засмучена новинами про те, що у ці вихідні на сході України загинуло 3 дітей та ще 2 отримали поранення. Тільки у 2018 році було поранено/ загинуло щонайменше 23 дітей. Діти продовжують бути жертвами тривалого конфлікту", - зазначили в місії ОБСЄ.

ОБСЄ висловила стурбованість з приводу загибелі трьох дітей, які підірвались на міні

Нагадаємо, 30 вересня 2018 року в окупованій Горлівці Донецької області в результаті підриву на міні загинули троє дітей. Як заявив так званий "мер" міста Іван Приходько, інцидент стався в посадці біля нульового блокпосту. Тоді повідомлялось, що в результаті бибуху міни загинули троє дітей, ще одного потерпілого у важкому стані доправили до лікарні.

Днем раніше, 29 вересня, у Донецьку на з'їзді так званої "комуністичної партії "ДНР" стався вибух. За словами "депутата Народної ради "ДНР" Владислава Бердичевського, в результаті вибуху постраждали троє людей. За попередніми даними, вибух стався в будівлі в Куйбишевському районі Донецька на перетині вулиць Хлібодарна і Бакинських Комісарів.