ua en ru

Обвалення гуртожитку в Чернігові: з-під завалів дістали тіло жінки

Обвалення гуртожитку в Чернігові: з-під завалів дістали тіло жінки Фото: 26-річна жінка загинула в результаті обвалення гуртожитку в Чернігові

О 21:50 рятувальники звалили аварійну стіну будівлі назовні

З-під завалів гуртожитку в Чернігові, що обрушився, дістали тіло 26-річної жінки. Про це повідомили в ДСНС.

"Станом на 22:15 з-під завалів піднято тіло загиблої жінки, 1991 року народження", - йдеться в повідомленні.

Обвалення чотириповерхового гуртожитку в Чернігові, по вул. Попудренка, 16, стався о 16:20 у понеділок, 12 грудня. В результаті обвалення плит перекриття з першого по четвертий поверх (8 квартир) відбулося руйнування зовнішньої стіни з фасадної сторони.

Близько 19:00 в ДСНС повідомили про те, що з-під завалів дістали підлітка, 1999 року народження.

В 21:50 рятувальники звалили аварійну стіну будівлі назовні.

Пошуково-рятувальні роботи тривають, зазначили в ДСНС.

Також повідомляється, що до аварійно-рятувальних робіт залучено 138 осіб і 44 одиниці техніки. У тому числі від ДСНС - 77 чоловік особового складу та 18 одиниць техніки, від МВС - 28 чоловік особового складу та 11 одиниць техніки, від Моз - 6 чоловік та 2 одиниці техніки, від комунальних служб міста - 27 людини і 13 одиниць техніки.

"До місця події направляється мобільно-рятувальний центр у кількості 11 чоловік та 2 одиниці техніки та мобільно-оперативна група ДСНС України. На місці події працює оперативна група Управління ДСНС в Чернігівській області на чолі з начальником управління. Інформація уточнюється", - додали в ДСНС.

Нагадаємо, Гройсман пообіцяв надати допомогу постраждалим від обвалу гуртожитку в Чернігові.