ua en ru

Оприлюднене звернення 241 народного депутата з вимогою відновлення роботи ВР

Більше 240 народних депутатів України підписали звернення, де висловили обурення тим, що у парламенті "замість плідної законодавчої роботи відбуваються постійні блокування". Про це йдеться у зверненні, оприлюдненому на офіційному сайті Верховної Ради України.

"Ми, як і ви, обурені тим, що замість прийняття необхідних людям законів, які б сприяли виведенню країни з кризового стану, поліпшували умови життя та захищали конституційні права і свободи громадян України, в сесійну залу вносяться пропозиції, що розколюють суспільство, поділяють його за мовними, етнічними та релігійними ознаками", - йдеться у зверненні.

Окрім того депутати, що підписалися, вимагають від опозиції "приборкати своїх прихильників.

"Розкажіть їм, що в жінок не можна жбурляти каміння, не зважаючи на їх партійну приналежність... Опозиція проголосила гасло "звільнення країни", але країну не звільняють, кидаючи камінь жінці в спину", - йдеться у зверненні.

Депутати заявили, що "цьому треба покласти край".

"Ми готові до конструктивної та відповідальної роботи. Саме тому ми звертаємося до всіх колег-депутатів з закликом припинити спілкуватися мовою ультиматумів та шантажу, а згадати про свої обіцянки і обов'язки перед виборцями, перед народом України", - йдеться у зверненні.

Під зверненням поставили підпис 241 народний депутат України.

Читайте також: Гра в сніжки: Нардеп від ПР отримала черепно-мозкову травму, відкрито кримінальне провадження (відео)