ua en ru

Опубліковано список нардепів, які прогулювали засідання Ради у листопаді

Опубліковано список нардепів, які прогулювали засідання Ради у листопаді Фото: засідання Верховної Ради України (Twitter/@chesno_movement)

2 депутатів жодного разу не проголосували

У листопаді депутати Верховної Ради України взяли участь лише у 43% усіх голосувань. Про це повідомила прес-служба громадського руху "Чесно".

"Найгірше брали участь у голосуваннях депутати “Відродження” та “Волі народу”, найкраще - депутати “Самопомочі”, - йдеться у повідомленні.

У листопаді Рада провела 12 засідань, на яких відбулося 378 голосувань. За даними офіційного сайту Ради, 12 депутатів жодного разу не проголосували, серед них 9 були відсутні під час усіх листопадових голосувань.

Опубліковано список нардепів, які прогулювали засідання Ради у листопаді

Додають, що шість із цих дев’яти депутатів - усі, крім Звягільського і подружжя Донець і Дзензерського - були відсутні також у жовтні.

У найбільшій кількості голосувань не брали участь народні обранці від фракції “Воля народу” (83,2%), у найменшій - депутати від “Самопомочі” (взяли участь у 58,2% голосувань).

Опубліковано список нардепів, які прогулювали засідання Ради у листопаді

При цьому зазначають, що у більшості випадків депутати не беруть участь у голосуваннях, хоча й перебувають у сесійній залі.

У листопаді депутати Верховна Рада України взяли участь лише в 43% усіх голосувань. Найгірше брали участь у голосуваннях...

Опубліковано Громадський рух "Чесно" | Civic movement "Chesno" 21 листопад 2017 р.

Нагадаємо, 15 листопада повідомлялося, що серед народних депутатів Верховної Ради України восьмого скликання нарахували 102 "кнопкодава". Найбільша кількість "кнопкодавів" у фракції партії БПП "Солідарність" - 31 депутат. За три роки вони вдалися до таких порушень 111 раз.