ua en ru

Уламки малайзійського Boeing-777 вирушили до Харкова на 12 вагонах

Уламки малайзійського Boeing-777 вирушили до Харкова на 12 вагонах
Уламки малайзійського Boeing-777, що розбився в Донецькій області, були відправлені з Тореза в Харків на 12 вагонах.

Уламки малайзійського Boeing-777, що розбився в Донецькій області, були відправлені з Тореза в Харків на 12 вагонах. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Ради безпеки Нідерландів.

"Зібрані уламки рейсу MH17 на шляху до Харкова. Поїзд з уламками аварії виїхав з Тореза цього ранку, в ньому - 12 вагонів", - йдеться в повідомленні.

При цьому повідомляється, що частина уламків, які були занадто великі для перевезення потягом, вже були доставлені в Харків на автомобільному транспорті.

"Коли уламки прибудуть в Харкові, почнеться підготовка до транспортування в Нідерланди. Поки що неможливо сказати, коли і яким чином буде здійснюватися це транспортування", - повідомляє голландський Радбез.

З відправленням вантажу з уламками з Тореза в Харків закінчилася операція зі збору частин літака, що почалася ще 16 листопада.

При цьому на місці аварії ще залишилася частина уламків. Однак фахівці визнали, що вони дуже дрібні та не представляють цінності для розслідування. Ці уламки зберуть місцеві служби, як було домовлено з нідерландської групою фахівців.

Нагадаємо, ще 21 листопада голландські експерти повідомили, що зібрали більшу частину уламків Boeing на Донбасі.

Уламки малайзійського Boeing-777 вирушили до Харкова на 12 вагонах