ua en ru

Обама здійснить свою першу поїздку під час нового президентського терміну в Лас-Вегас

Першою поїздкою Президента США Барака Обами під час його другого президентського терміну стане поїздка в Лас-Вегас, передає Reuters з посиланням на офіційне джерело. Мета Обами - завоювати масову підтримку для реформи імміграційного законодавства, контролю за обігом зброї та іншими пріоритетних завдань, озвучених під час інавгурації. Подробиці про плани Президента і питаннях, які він буде там обговорювати, не повідомляються.

Нагадаємо, 21 січня 2013 р. у Вашингтоні на церемонії інавгурації Обама виголосив промову, в якій пообіцяв підтримувати демократію в усьому світі, намагаючись діяти мирним шляхом. За його словами, прагнення до миру і безпеки не вимагають "вічної війни".

Що стосується внутрішньої політики, він зазначив, що застарілі програми вже не відповідають потребам часу. "Ми повинні використовувати нові ідеї та технології, щоб оновити уряд, переробити податкову систему, реформувати освіту і забезпечити нашим громадянам отримання навичок, які їм необхідні, щоб працювати інтенсивніше, вчитися більшого і досягати вищих цілей. Але, незважаючи на те, що засоби змінюються, наші цілі залишаються колишніми - це народ, який винагороджує зусилля і цілеспрямованість кожного американця. Це те, що становить істинний сенс нашої віри", - сказав Президент США.

Читайте також: Барак Обама приніс присягу Президента США перед тисячами американців