ua en ru

"Полтавський ГЗК" отримав ліцензії НКРЕ на виробництво, транспортування та постачання теплової енергії


ВАТ "Полтавський гірничо-збагачувальний комбінат" отримало ліцензії Національної комісії регулювання електроенергетики України (НКРЕ) на право провадження господарської діяльності з виробництва, транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії. Відповідне рішення було ухвалене на засіданні НКРЕ у четвер, 3 листопада, передає кореспондент РБК-Україна.
Також на засіданні НКРЕ надала ТОВ "Малин Енергоінвест" ліцензію на право провадження господарської діяльності з виробництва теплової енергії, ТОВ "Галпек" - на виробництво теплової енергії на теплоцентралях і установках із використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії та постачання теплової енергії й ІП "Кока-Кола Бевереджиз Україна Лімітед" - на право провадження господарської діяльності з централізованого водопостачання і водовідведення до 100 тис. куб. м. на рік.
Крім того, Нацкомісія переоформила ПАТ "Рубіжанський картонно-тарний комбінат" ліцензії з виробництва і постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом та з виробництва теплової енергії на теплоцентралях і установках із використанням нетрадиційних або поновлюваних джерел енергії у зв'язку зі зміною юрособи із відкритого публічного товариства на публічне акціонерне товариство. Також переоформлені ліцензії ТОВ "Мелітопольські теплові мережі" на виробництво і транспортування теплової енергії магістральними та місцевими (розподільчими) тепловими мережами та постачання теплової енергії і ТОВ "ЕнергоЗахід" - на право провадження госпдіяльності з постачання електричної енергії за нерегульованим тарифом.