ua en ru

О.Довгий знову звернеться до В.Януковича з проханням врахувати інтереси Києва в держбюджеті на 2011 р

Секретар Київради Олесь Довгий має намір знову звернутися до Президента України Віктора Януковича з проханням внести зміни до держбюджету на 2011 р., і врахувати в ньому інтереси Києва при формуванні вилучень зі столичного бюджету. Про це О.Довгий заявив на сьогоднішньому засіданні Київради, передає кореспондент РБК-Україна.
"Я вірю, що ми спільними зусиллями в процесі коригування бюджету, які будуть відбуватися у Верховній Раді (ВР) в 2011 р., зможемо змінити ситуацію на краще, і також вірю в те, що разом з урядом, з огляду на статус столиці, враховуючи, що столиця є містом, яке прийматиме в 2012 р. Євро у себе в гостях, отримає додаткові можливості для фінансування інфраструктурних проектів з держбюджету на програму Євро-2012", - заявив О.Довгий.
Варто відзначити, що в ході сьогоднішнього засідання Київрада 108 голосами з 113 депутатів, що зареєструвалися в залі, вирішила доручити кожної з фракцій розробити свій проект звернення до вищих посадових осіб держави для внесення відповідних змін до держбюджету на 2011 р. з тим, щоб у ньому були враховані інтереси Києва як столиці України, а також скорочені вилучення.