ua en ru

В НТКУ пояснили затримку з визначенням міста-переможця для Євробачення-2017

В НТКУ пояснили затримку з визначенням міста-переможця для Євробачення-2017 Фото: Євробачення-2017

Повідомляється, що інспектори ЄВС залишилися задоволені і зрозуміли затримку

Національна телекомпанія україни (НТКУ) пояснила затримку з визначенням міста-переможця на проведення Євробачення-2017. Про це заявив глава НТКУ Зураб Аласанія в Facebook.

"Київ, Дніпро, Одеса - міста, що пройшли у фінал конкурсу, переможець якого буде приймати Євробачення-2017 - кожен по своєму показали просто фантастичне прагнення до прийому величезного європейського шоу. І кожен з міст має свої недоліки. У кого-то вони технічні або технологічні. У кого-то - фінансові. У кого-то навіть політичні", - повідомив він.

За його словами, всі ті, хто займається конкурсом в Європі та Україні - ЄВС (Європейська мовна спілка), НТКУ, - не хотіли б діяти поспішно, а хотіли б отримати більше подробиць.


"Так, про всіх цих недоліках, які згадані. Ви, будь ласка, уточніть про готелі - щось мало місць. А ви, панове, будь ласка, напишіть детальніше про свої стосунки з місцевою владою та опозицією - не завадять вашим запланованим витратам ваші бюджетні суперечки. А ви, панове, точніше розкажіть про іншому світового рівня спортивній події на локації в той же час - перетинаємося, схоже. І всі разом, панове, давайте ретельно пропишемо фінансові гарантії від ваших міст", - зазначив він.

Саме тому, за його словами, відкладений остаточний вибір.

"Ми відклали його разом з інспекторами ЄВС, які були тут два дні, подивилися на всі міста і локації, залишилися задоволені і зрозуміли затримку, так і самі хотіли б деталей. Час ще трохи терпить", - констатував Аласанія.

Нагадаємо, 1 вересня 2016 року стартує Національний відбір на Євробачення-2017.