ua en ru

Новий iPad mini отримає дисплей Retina виробництва Samsung

Майбутнє покоління iPad mini отримає довгоочікуваний дисплей Retina, а можливо, і різні колірні рішення задньої панелі. Розмір дисплея залишиться колишнім - 7,9 дюйма, а його виготовлювачем, ймовірно, стане компанія Samsung.

Майбутнє покоління iPad mini отримає довгоочікуваний дисплей Retina, а можливо, і різні колірні рішення задньої панелі, повідомляє "Росія 24" з посиланням на The Wall Street Journal.

Розмір дисплея залишиться колишнім - 7,9 дюйма, а його виготовлювачем, ймовірно, стане компанія Samsung.

Раніше повідомлялося, що Apple розглядає компанії LG і Sharp в якості виробників дисплеїв для своїх планшетників, але в "яблучної" компанії, мабуть, вирішили додати до цього списку Samsung, щоб забезпечити потрібні обсяги поставок. Екрани для нинішньої моделі iPad mini поставляють LG і AU Optronics.

Читайте також: iPad 5 оснастять екраном IGZO, знизивши енергоспоживання планшета

За неофіційними даними, прийдешній iPad mini 2 збереже дизайн попередника, але отримає кілька варіантів кольорів задній частині корпусу. На даний момент "яблучні" міні-планшети випускаються тільки в чорному і білому кольорах.

Оновлений гаджет з'явиться у продажу протягом одного з трьох останніх місяців нинішнього року. Раніше в пресі писали, що новинку слід очікувати лише наступного року.

Кількома тижнями раніше DigiTimes заявили, що компанія LG вже запустила виробництво Retina-панелей для iPad mini, так що реліз iPad mini Retina варто чекати вже в жовтні. А аналітик Мінг-Чі Куо, часто видає прогнози щодо найближчих планів "яблучної" компанії переконаний, що вихід Mini відбудеться не раніше 2014 року.

Читайте також: Обсяг світових поставок iPad в II кварталі 2013 р. знизився на чверть

Apple - американська компанія, яка займається виробництвом програмного забезпечення, персональних комп'ютерів, аудіоплеєрів і телефонів. Реалізує частину своєї продукції через власну мережу магазинів, які розташовані в США, Канаді, Великобританії, Японії та інших країнах. На компанію працюють близько 60,4 тис. осіб.