ua en ru

Новий глава "Укрзалізниці" Бальчун приступив до роботи

Новий глава "Укрзалізниці" Бальчун приступив до роботи Фото: новий глава "Укрзалізниці" Бальчун приступив до роботи

Омелян представив нового очільника ПАТ "Укрзалізниця" Бальчуна керівному складу компанії

Міністр інфраструктури України Володимир Омелян представив нового очільника ПАТ "Укрзалізниця" Войцеха Бальчуна керівному складу компанії. Про це Омелян написав на своїй сторінці у Facebook.

"Цей день ми пришвидшували з усіх сил. Щиро радий був представити сьогодні п. Бальчуна керівному складу Укрзалізниці! Політична воля керівництва держави є!", - написав він.


Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України 20 квітня 2016 року призначив поляка Войцеха Балчуна на посаду глави ПАТ "Укрзалізниця".

Поляк Войцех Балчун у 2008-2013 роках обіймав посаду президента найбільшого в Польщі та країнах ЄС логістичного вантажного залізничного оператора PKP Cargo. На цій посаді він досяг чималих успіхів - вивів підприємство з безнадійного стану. З 2012 року як голова наглядової ради займався порятунком ще однією майже збанкрутілої компанії "LOT", здійснює авіаперевезення. Також в свій час Балчун обіймав керівні посади в польській поштою, і в державному банку країни. Крім того, Балчун отримав вищу освіту у сфері політології, і ступінь МВА з менеджменту.

Разом з тим, Войцех Балчун займається музикою і має свою рок-групу під назвою "Chemia".