ua en ru

Новим смартфоном компанії Apple став iРhone 4s, він надійде у продаж 14 жовтня

В ході презентації компанії Apple показано новий флагманський смартфон компанії. Їм став iРhone 4s, передає Reuters.
Згідно з відомою на даний момент інформацією, новинка володіє двоядерним процесором А5, його обчислювальна потужність в 2 рази більша, ніж у встановленого в попередній моделі. При цьому швидкість обробки графічної інформації зросла в 7 разів.
У пристрій вбудовано дві антени і автоматичну система керування ними. Подібне поєднання, управляючи вхідним і витікаючим потоком інформації, дозволяє моделі 4s завантажувати дані з мереж в два рази швидше за попередника.
iРhone 4s отримав 8-мегапіксельную камеру, з її допомогою власник пристрою може створювати знімки якістю 3264х2448. Окрім цього, нова камера дозволяє робити фотографії на 33% швидше, а також знімати відео у форматі FullHD 1080p.
Ємкість батареї нового пристрою дозволяє вести телефонну розмову у форматі 3G протягом 8 годин, 2G - 14 годин, а також проглядати відео не менше 10 годин. Зовнішній вигляд мобільного пристрою залишився без змін і аналогічний 4-ій моделі.
Apple повідомляє, що iРhone 4s надійде у продаж 14 жовтня ц.р., ціна пристрою залежатиме від об'єму вбудованої пам'яті - для 8Гб, 16Гб і 64Гб смартфону вона складе 199, 299 і 399 дол. відповідно.