ua en ru

Новини АТО - підсумки 28 вересня: бойовики продовжують штурмувати Донецький аеропорт і Дебальцеве

Бойовики продовжують штурмувати аеропорт Донецька та околиці Дебальцеве.

Бойовики продовжують штурмувати аеропорт Донецька та околиці Дебальцеве. Про це РБК-Україна заявив спікер АТО Владислав Селезньов.

"Ситуація досить напружена. Бойовики продовжують штурмувати Донецький аеропорт і позиції сил АТО біля Дебальцеве", - сказав Селезньов.

У прес-центрі антитерористичної операції повідомили, що за минулу добу, 27 вересня, втрат серед українських військових немає.

О 10:50 бойовики почали артилерійський обстріл н. п. Авдіївка.

Крім цього, сьогодні, 28 вересня, з 5:20 до 6:00 в районі с. Смілі Слов'яносербського району тривав мінометний обстріл блокпоста Національної гвардії.

Також російські військові продовжують вести повітряну розвідку вздовж російсько-українського кордону.

За останню добу з 27 на 28 вересня бойовиками було скоєно 8 обстрілів нацгвардійців поблизу міста Маріуполь і в районі населених пунктів Попасна, Дебальцеве, Вуглегірськ, Золоте, Слов'яносербськ, Ломакіне і обстріл колони поблизу села Жолобок Луганської області

Російські найманці продовжують ведення активної розвідки за прикордонними нарядами і спостереження за позиціями сил антитерористичної операції.

Слідкуйте за нашою стрічкою новин АТО і будьте в курсі всіх подій.

Нагадаємо, з квітня 2014 р. українські влади проводять антитерористичну операцію на Донбасі проти проросійських сепаратистів і бойовиків. З 5 вересня 2014 р. там оголошено перемир'я.