ua en ru

У Києві загорівся дев'ятиповерховий будинок

У Києві загорівся дев'ятиповерховий будинок Фото: пажарная машина (ДСНС в м. Київ)

Постраждали квартири з 2-го по 9-й поверхи

У Солом'янському районі Києва вночі, сталася пожежа в під'їзді 9-поверхового будинку. Про це повідомляє столичне управління ДСНС.

Як повідомляється, пожежа почалася близько 3:22 у житловому будинку на вулиці Виборзькій, 31/37А. Займання виникло між 2-м і 3-м поверхами із загрозою поширення на верхні.

Зусиллями пожежників в 4:17 пожежу вдалося ліквідувати, під час її гасіння були евакуйовані два мешканця будинку з верхніх поверхів. В Результаті пожежі згоріли побутові речі, пошкоджено міжповерхові вікна в під'їзді, а також закопчені стіни, сходова клітка і вхідні двері в квартири з 2-го по 9-й поверхи.

Причини пожежі з'ясовуються. На щастя, ніхто не постраждав.

У Києві загорівся дев'ятиповерховий будинокУ Києві загорівся дев'ятиповерховий будинокУ Києві загорівся дев'ятиповерховий будинокУ Києві загорівся дев'ятиповерховий будинокУ Києві загорівся дев'ятиповерховий будинок
Фото: пожежа в Києві (https://www.facebook.com/DSNSKyiv)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві 3 лютого 2018 року в 17:25 сталася пожежа в дитячому корпусі психіатричної лікарні ім. Павлова вул. Фрунзе, 103. В ході пожежі з будівлі на безпечну відстань виведені 17 дітей, жодна особа не постраждало