ua en ru

НКЦПФР підписала двосторонній меморандум з регулятором фондового ринку Йорданії

Національна комісія з цінних паперів та фондового ринку (НКЦПФР) підписала двосторонній меморандум про взаєморозуміння та обмін інформацією з Комісією з регулювання цінних паперів Йорданії. Про це повідомляє прес-служба НКЦПФР.

"Зазначу, що налагодження більш тісної взаємодії з іноземними колегами є однією з наших ключових завдань у напрямі міжнародного співробітництва. Що стосується наших партнерів з Близького Сходу, то підписання меморандуму дасть нам можливість більш тісно співпрацювати з регулятором ринку цінних паперів Йорданії. Тепер між нашими регуляторами буде створена єдина система обміну професійним досвідом та інформацією, яка допоможе функціонування наших ринків. Додам, що український регулятор завжди відкритий і готовий до плідної та результативної роботи з регуляторами інших держав", - зазначив голова НКЦПФР Дмитро Тевелєв.

Зауважимо, що даний документ регулює повноваження сторін, згідно з яким регулятори будуть надавати один одному відповіді на інформаційні запити, отримувати дані про правопорушення та обмінюватися методологічними порадами в рамках законодавства про цінні папери та фондовий ринок.

Додамо, що меморандум між регуляторами ринку цінних паперів був підписаний у рамках другого засідання Спільної українсько-йорданської комісії з торговельно-економічного співробітництва.