ua en ru

"Ніцца" не може домовитися з "Динамо" про купівлю Беланды

"Ніцца" не може домовитися з "Динамо" про купівлю Беланды Фото: Юнес Беланда

Український клуб не бажає йти на поступки

"Ніцца" не може домовитися з "Динамо" про купівлю півзахисника Юнеса Беланды, який на правах оренди виступає за французький клуб. Про це повідомляє видання Le 10 Sport.

Керівництво обох клубів досі не може знайти взаєморозуміння в переговорному процесі. Представники французького клубу вважають занадто високу ціну викупу гравця, що становить 9 млн євро. У свою чергу, український клуб не бажає йти на поступки і наполягає на отриманні усієї суми за трансфер марокканця.

Раніше півзахисник заявив, що йому подобається грати у французькому клубі і сподівається, що команда зможе домовитися з "Динамо" про трансфер.

"Я б залишився тут. Це амбіційний клуб, який стрімко розвивається. Наступним влітку буде побудований новий тренувальний центр, в якому ми будемо займатися. У "Ніцци" є все, щоб досягати успіху. Думаю, треба обговорити можливий трансфер з "Динамо", - сказав гравець.

Беланда прийшов у "Динамо" в 2012 році з "Сент-Етьєна". Марокканець приєднався до "орлам" влітку 2016 року на правах оренди і став гравцем основного складу. У поточному сезоні Беланда повів за "Ніццу" 23 матчі у всіх турнірах, в яких відзначився трьома голами і чотирма результативними передачами.

Нагадаємо, київське "Динамо" планує продати польського нападника Лукаша Теодорчика, який цей сезон на правах оренди виступає за "Андерлехт", за 4,5 млн євро.