ua en ru

Микола Азаров 14-15 жовтня візьме участь у щорічному економічному форумі в Трускавці

Прем'єр-міністр України Микола Азаров 14-15 жовтня прийме участь в щорічному економічному форумі, що проходить у Трускавці. Про це під час прес-конференції повідомив голова Львівської обласної державної адміністрації Михайло Цимбалюк, передає кореспондент РБК-Україна.
"14-15 жовтня у Трускавці пройде традиційний міжнародний економічний форум. Плануємо, що він пройде на більш високому організаційному рівні з залученням більшої кількості працівників бізнесових та дипломатичних кіл. Так, минулого року участь прийняли майже 500 учасників і було підписано близько 10 контрактів, прийняли участь представники 18 країн світу. Ми хочемо, щоб цього року форум зібрав близько 600-700 учасників. Крім того, прем'єр-міністр України Микола Азаров підтвердив свою участь у цьому заході. Це дасть можливість підняти статус нашого ділового форуму", - сказав Цимбалюк.
За словами Цимбалюка, він сподівається також "на широке представлення Німеччини". Голова Львівської ОДА зазначив, що вони намагатимуться якомога ширше збільшити представництво іноземних гостей на форумі.