ua en ru

У Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітету

У Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітету Фото: поліція

Чоловік виготовляв револьвери і гвинтівки по кресленнях зброї часів Першої світової війни

У Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітету. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції у Миколаївській області.

"Мешканця одного з райцентрів Миколаївської області, який виготовляв і продавав вогнепальну зброю представникам криміналітету, затримала Служба безпеки України спільно з поліцією і прокуратурою", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, 40-річний житель Миколаївської області в домашніх умовах виготовляв револьвери і гвинтівки по кресленнях зброї часів Першої світової війни.

Крім того, він привів у бойовий стан гвинтівку К-92 "Маузер", при спробі продажу якої він і був затриманий.

"Під час обшуків правоохоронці вилучили у затриманого пістолет системи "Маузер" та велику кількість набоїв калібру 5,45 і 7,62. Зловмиснику планується оголосити про підозру за ч. 1 ст. 263 і ч. 1 ст. 263-1 Кримінального кодексу України. Слідчі дії тривають", - йдеться в повідомленні.

У Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітетуУ Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітетуУ Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітетуУ Миколаївській області затримали чоловіка, який продавав зброю представникам криміналітету

Фото: у Миколаївській області затримали торговця зброєю

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові стався вибух у дворі приватного будинку місцевого кримінального авторитета.