ua en ru

У Миколаївській області п'яний мисливець вистрілив у дитину

У Миколаївській області п'яний мисливець вистрілив у дитину Фото: поліція затримала мисливця (РБК-Україна)

Дев'ятирічна дівчинка після поранення перебуває в комі

У Первомайському районі Миколаївської області п'яний мисливець випадково вистрілив в дев'ятирічну дівчинку. Про це йдеться в повідомленні поліції Миколаївської області у Facebook.

Повідомляється, що в одному з сел 67-річний чоловік повертався в стані алкогольного сп'яніння з полювання і біля одного з будинків зустрів групу дітей.

"Діти побачили у нього в руках рушницю і патронташ з патронами на поясі, почали просити порожні гільзи, і він став шукати їх по кишенях. В цей час стався випадковий постріл, який потрапив в обидва стегна дівчинки, яка була серед групи дітей", - йдеться в повідомленні.

В крові у мисливця на момент обстеження виявлено 0,85 проміле алкоголю, його затримали. Постраждалу доправили в дитяче відділення міської лікарні, де медики надали їй першу необхідну допомогу. Зараз дитина знаходиться в комі. З місця події вилучили мисливську рушницю.

У місцевій прокуратурі вирішується питання про повідомлення затриманому про підозру, після чого суд обере щодо нього запобіжний захід.

Первомайські правоохоронці затримали мисливця, який спричинив вогнепальні поранення 9-річній дівчинці (ФОТО) 4 листопа...

Опубліковано Поліція Миколаївської області 5 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Харкові невідомі розстріляли авто, в результаті чого загинув водій.