ua en ru

У Миколаївській області мікроавтобус врізався в дерево, загинули 5 осіб

У Миколаївській області мікроавтобус врізався в дерево, загинули 5 осіб Фото: ДТП у Миколаївській області (mk.dsns.gov.ua)

Мікроавтобус злетів у кювет і зіткнувся з деревом

У Миколаївській області мікроавтобус злетів у кювет і зіткнувся з деревом, в результаті чого загинули п'ятеро людей, ще троє постраждали. Про це йдеться в повідомленні управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Повідомляється, що о 05:14 до служби порятунку надійшло повідомлення про те, що на 84 кілометрі траси М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ у Березанському районі сталася дорожньо-транспортна пригода.

"Автомобіль NISSAN Primastar злетів у кювет і зіткнувся з деревом. У машині знаходилися 8 осіб. Один потерпілий самостійно вибрався з транспортного засобу. Ще 2 постраждалих і 5 загиблих деблокували рятувальники за допомогою аварійно-рятувального обладнання", - йдеться в повідомленні.

На даний момент троє постраждалих перебувають у Березанській центральній районній лікарні, де отримують медичну допомогу. Причини і обставини дорожньо-транспортної пригоди з'ясовують правоохоронні органи.

У Миколаївській області мікроавтобус врізався в дерево, загинули 5 осіб

Фото: ДТП у Миколаївській області (mk.dsns.gov.ua)

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в ДТП у Сумській області загинули чоловік і вагітна жінка, які намагалися втекти від поліції.