ua en ru

Миколаївська облорганізація ПР привітала свого кандидата з перемогою на окрузі №132

Миколаївська обласна організації Партії регіонів привітала голову місцевої облдержадміністрації Миколи Круглова з перемогою на повторних виборах на окрузі №132, незважаючи на те, що в ОВК підраховано трохи більше 1% протоколів. Про це повідомляє миколаївський сайт «Преступности.нет».

«Наводимо незмінений текст повідомлення, який прийшов на редакційну пошту: «За попередніми результатами опрацьованих 100% протоколів, Микола Круглов стає переможцем на 132 окрузі. Різниця з Аркадій Корнацький склала 2,15%, відповідно 46,53% на 44,38%. Так, кандидат Круглов, який провів близько 150 зустрічей з виборцями, зумів здобути перемогу в 4-х сільських районах округу і поступився супернику у м. Первомайську і незначно в Первомайському районі», - цитує прес-службу місцевої організації ПР миколаївський сайт.

«Зазначимо, що станом на 00:19 понеділка, 16 грудня, ОВК № 32 підрахувала лише 1,08% голосів виборців. При цьому в прес-службі Партії регіонів не повідомили, яким саме чином був здійснений даний підрахунок голосів», - зазначає «Преступности.нет».

Нагадаємо, за даними exit poll соціологічної групи "Рейтинг", на окрузі №132 з 48,8% лідирує Аркадій Корнацький. У Миколи Круглова - 43,6%.