ua en ru

Під Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливом

Під Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливом Фото: ДТП сталася під Миколаєвом

За попередніми даними, в результаті ДТП під Миколаєвом ніхто не постраждав

Під Миколаєвом неподалік від Зайчевського сьогодні, 11 січня 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода, в ході якої зіткнулися фура та військова вантажівка з паливом. Про це повідомляє місцеве видання "Преступности. НЕТ".

"У середу, 11 січня, на об'їзній дорозі неподалік від Зайчевського сталася ДТП за участю вантажного автомобіля Renault Magnum і армійської вантажівки, що перевозить паливо", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, водій Renault не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху, де у цей момент йому на зустріч рухалася армійська вантажівка, що перевозила пальне.

Як повідомляється, водій військової вантажівки, намагаючись уникнути лобового зіткнення з Renault, вивернув кермо убік, і, як наслідок, вантажівка злетіла з дороги в кювет.

"Однак, судячи з пошкоджень Magnum, можна припустити, що автомобілі таки зіткнулися", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, за попередніми даними, в результаті ДТП під Миколаєвом ніхто не постраждав.

Під Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливомПід Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливомПід Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливомПід Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливомПід Миколаєвом зіткнулися фура та військова вантажівка з паливом

Фото: ДТП під Миколаєвом

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під Запоріжжям перекинувся автозак з 11 ув'язненими.