ua en ru

У Миколаєві заборонили демонстрації протягом 1-2 травня

У Миколаєві заборонили демонстрації протягом 1-2 травня Фото: міськрада Миколаєва

Заходи вжиті з огляду на звернення обласних управління Нацполіції і СБУ

Виконавчий комітет Миколаївської міської ради вирішив заборонити проведення масових заходів на території міста 1 і 2 травня. Про це йдеться у відповідному рішенні, яке оприлюднив член виконкому Андрій Єрмолаєв у своєму Facebook.

"Заборонити проведення масових заходів на території міста Миколаїв 1 і 2 травня 2017 року. Рекомендувати Головному управлінню Національної поліції в Миколаївській області, управлінню Служби безпеки України в Миколаївській області вжити необхідних заходів щодо посилення безпеки людей у місцях їхнього масового перебування та забезпечення громадського порядку на території міста Миколаїв, попередження, виявлення та припинення терористичної діяльності, забезпечення безпеки об'єктів можливих терористичних посягань", - йдеться у рішенні виконкому.

МИКОЛАЇВСЬКА МІСЬКА РАДА ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ РІШЕННЯ 29 квітня 2017 ...

Опубліковано Andrey Ermolaev 30 квітня 2017 р.

Як пояснили в мерії, таке рішення ухвалено з метою забезпечення громадського порядку в Миколаєві під час травневих свят 1-2 травня, підвищення заходів безпеки, охорони прав, свобод і законних інтересів громадян, своєчасного виявлення й усунення причин та умов, що сприяють вчиненню терористичних актів, реагуванню і припиненню терактів і мінімізації їхніх наслідків.

"Заходи вжиті з огляду на звернення обласних управління Нацполіції і СБУ за оцінкою рівня терористичної загрози на території області", - наголошено в тексті рішення.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Одесі під час акцій 2 і 9 травня поліція буде використовувати спеціальний дрон, який допоможе швидко провести онлайн ідентифікацію учасників подій.