ua en ru

У Миколаєві водій збив дитину на пішохідному переході і втік

У Миколаєві водій збив дитину на пішохідному переході і втік Фото: місце події (mk.npu.gov.ua)

Дитину з важкими травмами голови доставили до лікарні

У понеділок, 17 вересня, в Миколаєві, на перехресті вулиць Кузнецької та 1-ї Слобідської водій збив 8-річного хлопчика, який переходив дорогу по пішохідному переході і втік з місця ДТП. Про це повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Миколаєві.

Як повідомляють в поліції, пригода сталася о 7 годині ранку у Заводському районі Миколаєва. Водій автомобіля Renault Logan, білого кольору, рухаючись по вулиці Гвардійській у бік вулиці Кузнецької, на перехресті з вулицею Слобідська збив 8-річного хлопчика, який переходив проїзну частину дороги по нерегульованому пішохідному переходу.

Після ДТП водій зник з місця події. Дитину з важкими травмами голови доставили до лікарні.

"За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва біля станції метро "Мінська" водій таксі заїхав на автобусну зупинку, де в той момент знаходилися люди.

Також раніше повідомлялося, що у Києві на вулиці Вацлава Гавела сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з перекиданням автомобіля. Водій Opel в стані алкогольного сп'яніння їхав автомобіль Subaru, від чого останній перекинувся на дах.