ua en ru

В Києві сталося ДТП з перекиданням авто

В Києві сталося ДТП з перекиданням авто Ілюстративне фото (УНІАН)

ДТП сталося на вулиці Вацлава Гавела

У Києві на вулиці Вацлава Гавела сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) з перекиданням автомобіля. Про це повідомляє dtp.kiev.ua.

За попередньою інформацією, водій Opel в стані алкогольного сп'яніння в'їхав у автомобіль Subaru, від чого останній перекинувся на дах.

ДТП з потерпілими в Києві на Гавела/Білецького: "Опель" протаранив і перекинув Субару. facebook.com/dtp.kiev.ua/ 093771333 viber telegramm https://twitter.com/dtpkievua #Дтп #Київ #ДТПкиев #dtpkiev #фото #аварія Запишіть номер ДТП.Київ, 0937713333, Вайбер/Телеграм

Опубліковано dtp.kiev.ua П'п'ятниця, 14 вересня 2018 р.

Нагадаємо, 19 серпня на Новоірпінській трасі сталося ДТП, в результаті 4 людини загинули, ще 3 перебували у важкому стані. Аварія сталася ввечері в результаті зіткнення позашляховика Suzuki і Citroеn. В один момент водій Suzuki вирішив розвернутися через дві суцільні смуги, не пропустивши при цьому Citroеn. Як наслідок, він влетів йому в бік.

Сьогодні прокуратура міста Києва оголосила підозру водієві, з вини якого в аварії на Ірпінській трасі загинули чотири людини.