ua en ru

У Миколаєві на пожежі в квартирі загинуло двоє людей

У Миколаєві на пожежі в квартирі загинуло двоє людей Фото: наслідки пожежі в Миколаєві (прес-центр ДСНС)

Зокрема загинуло подружжя чоловіка 1991 р. н. та жінки 1993 р. н.

У Миколаєві 1 січня 2018 року о 06:50 стало відомо про пожежу на вул. Казарського в однокімнатній квартирі дев’ятиповерхового житлового будинку, внаслідок якої загинуло двоє людей. Про це повідомляє прес-центр Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Зазначено, що на виклик прибули два відділення 4 Державної пожежно-рятувальної частини Інгульського району міста та чергова зміна оперативно-координаційного центру Головного управління ДСНС в області.

"Сусід, який зустрічав пожежних, розповів, що вранці прокинувся і почув різкий запах диму. Піднявшись поверхом вище (на 8 поверх), хотів відкрити вхідні двері в квартиру, але ручка була дуже гаряча. Рятувальники, потрапивши в помешкання, виявили на місці тіла двох загиблих людей - подружжя, чоловіка 1991 р. н. та жінки 1993 р. н.", - йдеться в повідомленні.

У Миколаєві на пожежі в квартирі загинуло двоє людейУ Миколаєві на пожежі в квартирі загинуло двоє людейУ Миколаєві на пожежі в квартирі загинуло двоє людейУ Миколаєві на пожежі в квартирі загинуло двоє людей

Фото: пожежа в багатоповерхівці Миколаєва (прес-центр ДСНС)

За даними відомства, пожежу о 7:17 локалізували, а о 7:40 ліквідували на площі 15 м кв.

У ДСНС доповіли, що до гасіння всього залучалось 12 рятувальників та 3 одиниці техніки.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за минулий тиждень на пожежах в Україні загинуло 43 людини.