ua en ru

У Миколаєві поліція зі стріляниною затримала машину з п'яними військовими

У Миколаєві поліція зі стріляниною затримала машину з п'яними військовими Фото: поліція (РБК-Україна)

Військові вчинили опір патрульним і намагалися втекти з місця події

У Миколаєві співробітники поліції сьогодні, 29 вересня, затримали машину з п'яними військовослужбовцями. Про це повідомляє місцеве видання Novosti-N.

Зазначено, що близько 5 години ранку співробітники патрульної поліції помітили мікроавтобус, який рухався по проспекту Центральному від вулиці Московської у сторону 3-ої Слобідської з вимкненим світлом фар. Так, патрульні по гучномовцю вимагали зупинитися, на що водій мікроавтобуса не відреагував і підвищив швидкість.

Зокрема, на вулиці Садовій водій, вийшовши на смугу зустрічного руху і ледь не скоївши зіткнення з зустрічним транспортом, розвернувся і поїхав у сторону вулиці Пушкінської, де звернув на вул. Наваринську і поїхав проти напрямку одностороннього руху. Повертаючи на вул. Микільську, водій ледь не збив патрульного, потім він звернув на вул. Потьомкінську. Там при повороті на вул. Артилерійську мікроавтобус врізався в електроопору, зачепивши її, і був заблокований патрульними автомобілями.

altaltaltaltaltaltaltalt

Фото: затримання військових

Повідомляється, що в автомобілі знаходилися 5 осіб з явними ознаками алкогольного сп'яніння. Вони чинили опір патрульним, намагалися втекти з місця події. Правоохоронцям довелося зробити попереджувальний постріл у повітря, оскільки вони підозрювали, що у чоловіків є зброя. У підсумку всіх було затримано.

Обережно, відео містить ненормативну лексику

Також наголошується, що в медустанові був проведений аналіз на рівень алкоголю у крові водія мікроавтобуса, який показав 0.9 проміле. Всі затримані - військовослужбовці однієї з військових частин міста Миколаєва. Військових передали військовій поліції.

Нагадаємо, раніше в Миколаєві чоловік в стані алкогольного сп'яніння погрожував підірвати будинок.