ua en ru

У Миколаєві патрульна поліція затримала п'яного депутата за кермом

У Миколаєві патрульна поліція затримала п'яного депутата за кермом Фото: Сергій Чмир їздив нетверезим за кермом

Патрульні відносно депутата обласної ради склали адміністративні матеріали

У Миколаєві патрульні поліцейські затримали депутата Миколаївської обласної ради Сергія Чмиря, який рухався за кермом автомобіля у нетверезому стані. Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції міста у Facebook.

"Миколаївські патрульні отримали повідомлення про те, що водій автомобіля Toyota Land Cruiser керує транспортним засобом у стані алкогольного сп'яніння. На вулиці Херсонське шосе один з екіпажів патрульних зупинив транспортний засіб, який підпадав під орієнтування. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні ознаки сп'яніння", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що спочатку водій погоджувався пройти тест на стан сп'яніння в медичній установі, але згодом відмовився.

Патрульні склали адмінматеріали за керування авто в стані сп’яніння депутатом Миколаївської обласної ради Миколаївські патрульні отримали повідомлення про те, що водій автомобілю Toyota Land Cruiser керує транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. На вулиці Херсонське шосе один з екіпажів патрульних зупинив транспортний засіб, який підпадав під орієнтування. Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього явні ознаки сп’яніння. Спочатку керманич погоджувався пройти огляд на стан сп’яніння в медзакладі, але згодом відмовився, але це не завадило охоронцям порядку скласти на нього адмінматеріали за керування транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння. Водієм виявився депутат Миколаївської обласної ради Сергій Чмирь. #‎mykolaivpolice‬ #‎патрульнаполіція

Опубліковано Патрульна поліція Миколаєва 18 лютого 2017 р.

Патрульні відносно депутата склали адміністративні матеріали керування автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Нагадаємо, 12 лютого у Черкасах п'яний депутат обласної ради Олександр Рибченко скоїв ДТП, в результаті якого постраждало двоє людей.