ua en ru

У Миколаєві на "народне віче" зібралося кілька сотень людей

У Миколаєві на "народне віче" зібралося кілька сотень людей Фото: Олександр Сенкевич (facebook.com/senkevich.aleksandr)

Люди підписувалися під зверненням до Ради про розпуск Миколаївської міської ради

У Миколаєві на "народне віче", скликане відстороненим від посади міським головою Олександром Сенкевичем, зібралося кілька сотень людей. Про це повідомляє місцеве видання "Новости N".

"Опівдні у неділю, 8 жовтня, на Соборній площі в Миколаєві кілька сотень людей прийшли на народне віче, анонсоване Сенкевичем", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією видання, на площі за колишнім місцем постаменту Леніну встановили сцену з плакатом "Сенкевич поруч", по боках - два намети. До цих наметів шикуються черги, щоб отримати бланк зі зверненням до Верховної Ради про розпуск Миколаївської міської ради.

altalt

Фото: на "народне віче" зібралося кілька сотень людей (samopomich.ua2)

Відзначається, що на площі зібралося понад 700 осіб. У свою чергу, Сенкевич повідомив городянам, що в понеділок, 9 жовтня, він подасть позов до суду, де буде відстоювати свою думку, що з посади міського голови його зняли незаконно.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Сенкевич кличе городян на "народне віче" 8 жовтня в 12:00 на Соборній площі. Раніше депутати міської ради Миколаєва на позачерговій сесії ухвалили рішення про дострокове припинення повноважень мера міста Сенкевича.